Tel: 011/4119779 | Mob.tel: 060/4119779, 060/3119779, 061/4119779

Best Western

Plattsburg, New York

Project Description

Dragi studenti, Predstavljamo vam poslodavca Best Western Plus The Inn at Smithfield. (Plattsburg, New York)

Job offer: Housekeeper
Pay/hour: $8.5
Start day: June 8th 2015
End date: September 7th 2015

Hotel se nalazi u gradu Plattsburgh, država New York. Grad je smešten na obalama jezera Šamplejn (Lake Champlain). Upravo ovaj grad predstavlja najseverniji deo države, na samo 20 milja od Kanadske granice i broji oko 20.000 stanovnika. Mnoštvo poznatih arhitektonskih dela nalazi se u ovom gradu od kojih se ističe Plattsburgh’s City Hall za čiju arhitekturu je zadužen John Russell Pope koji je bio arhitekta na projektu Jefferson Memorial-a. Takođe, u sklopu Plattsburga nalazi se nacionalni park Adirondack Park u čijem sklopu su Adirondack Mountains. Tokom godine u ovom gradu održi se veliki broj festivala kao što su the Mayor’s Cup Festival and Regatta, the Commemoration of the Battle of Plattsburgh.

Hotel se nalazi u gradu Plattsburgh, država New York. Grad je smešten na obalama jezera Šamplejn (Lake Champlain). Upravo ovaj grad predstavlja najseverniji deo države, na samo 20 milja od Kanadske granice i broji oko 20.000 stanovnika.

Mnoštvo poznatih arhitektonskih dela nalazi se u ovom gradu od kojih se ističe Plattsburgh’s City Hall za čiju arhitekturu je zadužen John Russell Pope koji je bio arhitekta na projektu Jefferson Memorial-a. Takođe, u sklopu Plattsburga nalazi se nacionalni park Adirondack Park u čijem sklopu su Adirondack Mountains.

Tokom godine u ovom gradu održi se veliki broj festivala kao što su the Mayor’s Cup Festival and Regatta, the Commemoration of the Battle of Plattsburgh.

Related Projects

Leave a reply

Back to Top